• Allround is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Zet de stap, meld je aan en kom lekker mee(z)(sw)ingen.

Het oude repertoire van Popkoor Allround 2.0 wordt vanaf januari met onze nieuwe dirigente Linda Caminita niet meer gebruikt.

Er komt een hele nieuwe repertoirelijst, maar hoe die eruit gaat zien is nog niet duidelijk. Wel is het de bedoeling dat we om de week repeteren. Elke 3e repetitie zullen we een nieuw nummer gaan instuderen. Dat betekent thuis veel oefenen, individueel of in stemgroepjes. Hard werken dus, maar heerlijk om in korte tijd zoveel nieuwe nummers in te studeren.

Zo wordt de repertoirelijst in 1 jaar in ieder geval aangevuld met 6 a 7 nummers.

Zie voor het eerste nummer dat we gaan instuderen de mediagalerij. Weet je bij welke stemgroep je hoort, dan kun je alvast gaan oefenen.

 


Vanaf 1 januari 2021 is Linda Caminita onze nieuwe dirigente en de vaste muzikale begeleiding is in handen van Giovanni Caminita.

Zodra het virus onder controle is organiseren wij 2 introductieavonden voor nieuwe leden en 2 auditieavonden om te kunnen bepalen bij welke stemgroep je thuishoort.


Dirigente Linda Caminita:

Begon haar zangcarrière al op 15-jarige leeftijd, onder de naam L-vira  en later met de meidengroep Toy Toy. In 1990 komt zij in contact met Marco Borsato en nemen zij samen het duet: ‘As Love Begins' op. Zij zingt als vaste backingvocaal mee op alle platen en tournees.

 

Vanaf 1995 zingt ze als backingvocaal bij Wolter Kroes en is betrokken bij al zijn albums.

 

In 2001 neemt Linda een soloalbum ‘Caminita ‘ op met haar partner Giovanni Caminita ( basgitarist en muzikaal leider bij Marco Borsato).

In juli 2004 begint Linda met het geven van zangles aan kinderen en richt zij het Canta kinderkoor op.  In 2017 richt zij het Kantoor Vrouwenkoor uit Hilversum op. Van 2010 tot 2015 dirigeert zij het Goois vrouwenkoor en in 2012 richt zij op verzoek een koor in Bilthoven op: THE Voices of Bilthoven.

Van het Canta kinderkoor en THE Voices is zij nu nog steeds de dirigente en vanaf januari 2021 ook van Popkoor Allround 2.0.


LINDA’S MOTTO: ‘ENTHOUSIASME MAAKT KWALITEIT‘