• Allround is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Zet de stap, meld je aan en kom lekker mee(z)(sw)ingen.

Is je interesse al gewekt, word dan nu lid van ons koor!!


Als je erover denkt om lid te worden van Popkoor Allround 2.0, meld je dan aan voor de introductieavonden. Wanneer deze  avonden zijn, is nog niet duidelijk ivm het virus. Dus hou onze website en facebookpagina in de gaten. Later in het jaar kun je je aanmelden via de site, dan mag je eerst 2 maal komen meezingen om te kijken of je het leuk vindt en om de sfeer te proeven. De 3e keer doe je een stemtest om te bepalen bij welke stemgroep jouw stem het best tot zijn recht komt. 

Wil je meer informatie ga dan naar de contactpagina en stuur het contactformulier in. Als je al zangervaring hebt en/of als je al weet welke stempartij je kan zingen dan horen wij dat graag. Zangervaring is uiteraard niet verplicht, het kunnen lezen van noten is  niet nodig omdat wij zingen met behulp van uitgewerkte teksten.

Popkoor Allround 2.0 is van origine een gemengd koor, daarom zijn mannen ook meer dan welkom!!

Wij verwachten echter wel dat je niet alleen tijdens de repetities oefent maar ook thuis! Dit kun je doen met behulp van de teksten en MP3-bestanden, ingezongen door Linda per stemgroep, welke je via de groepsapp van het koor of per email worden verstrekt.

Tijdens onze optredens zingen wij de nummers uit ons hoofd. Na ontvangst van het contactformulier nodigen wij je uit  voor de introductieavond of  een repetitieavond.

Wij repeteren in:

Zalencentrum `t Lichtpunt  (Abronagebouw)

Maanlaan 4,

3712 XJ Huis ter Heide.